UNGDOMSARBEID / RYLA

Rotary Youth Leadership Awards - RYLA er Rotarys Ledelsesseminar for Ungdom og har vært et offisielt ungdomsprogram i Rotary siden 1971. Første RYLA-seminar i Norge, og Norden, ble gjennomført våren 1985 på Nansen-skolen i Lillehammer, etter initiativ av guvernørene Bjørn Dahl og Harald Hoel.

Målsettingen med RYLA er å gi fremtidens ledere impulser og ideer til godt lederskap innen næringsliv, organisasjonsliv og forvaltning. Dette er et tilbud for ungdom som ønsker å se seg selv som fremtidige ledere i vårt samfunn. Det er ingen krav om at kandidaten har noen form for tilknytning til Rotary.

Målgruppen er ungdom av begge kjønn i aldersgruppen 20 - 30 år (i noen tilfeller 18 - 35 år) som har vist initiativ, evner og vilje til sosialt medansvar ved å være ledere innen speidervirksomhet, musikkorps, elevråd, studentorganisasjoner og ikke å forglemme potensielle ledere i næringslivet.

Temaene er innenfor etablering, igangsettelse, ledelse, etikk, entreprenørskap og ungt lederskap. Deltagelse i programmet bidrar til en unik nettverksbygging for unge, kommende ledere. Opplæringen skjer gjennom foredrag og diskusjoner over 3-4 dager i forbindelse med en weekend. Forberedende oppgaver kan forekomme før dette. Antall deltagere varierer og er sjelden færre enn 15.

Hvordan blir deltakerne valgt ut? Deltakere blir utvalgt av Stjørdal Rotaryklubb og fra alle andre klubber i distrikt 2275 som strekker seg fra Nordmøre i sør, gjennom Trøndelag, Nordland, Troms, Finnmark og helt opp til Svalbard i nord. Vi i Stjørdal Rotaryklubb er stolte av at vi har arrangert slike seminarer flere ganger, senest i november 2018.

Tidligere RYLA deltaker ga tilbakemeldinger på klubbmøte

"Dette var nok det mest fornuftige jeg kunne ha fått ut av denne helgen."

"Utrolig spennende og lærerikt."

"Nettverksbyggende."

"Motiverende."

"Har fått masse god input gjennom foredraget til Trond Haug og Stein Morten Holberg til å være rustet som en bedre leder fremover. Disse to foredragene anbefales på det sterkeste."

"Flott variert helg som anbefales. Den har vært variert og kunnskapsrik."

"Trond Haug er ekstremt faglig dyktig og inspirende."

"Terningskast 6." 


Ønsker du mer informasjon om RYLA må du gjerne ta kontakt med oss via vårt kontaktskjema som du finner her.

Du kan også sende dine spørsmål på en e-post til Norsk Rotary RYLA-komité: ryla@rotary.no.

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Quality Airport Hotel Værnes
Adresse: Kjøpmannsgate 20
Postnummer: 7500
Sted: Stjørdal
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 19:30
Møtespråk: no
Møtedetaljer: No meetings are scheduled for July / Ingen møter er planlagt for juli måned.

Place content here
Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...