Trondheims Kjøkkenhage AS som står bak konseptet RÅGO eies og drives av Hanne Askestad Myraune og Gustav Myraune. RÅGO er en bedrift i vekst som holder til på Myraunet Gård på Frosta. De tilbyr matkasser med friske grønnsaker fra Frosta, og lokale delikatesser fra Trøndelag - levert rett hjem!
RÅGO ønsker å øke tilgjengeligheten av grønt i ditt kjøkken, slik at du oftere kan velge å spise sunt og lokalt. De utnytter sesongens variasjoner og velger hver uke blant de beste råvarene fra Trondheims Kjøkkenhage, Frosta. Den solfylte halvøya Frosta er og blir Trondheims natulige spisskammers, med naturlig mildt klima og rikt jordsmonn - særlig godt egnet til hagebruk, grønnsaker og bær.
I tillegg til grønnsaker fra den solfylte halvøya, tilbyr de også et rikt utvalg av kortreiste varer som kjøtt, brød, ost, kaffe og juicer fra mange lokalprodusenter i Trøndelag. På Myraunet Gård dyrker de blant annet gulrot, potet, asparges, artisjokk, mais, fennikel, bønner og søtpotet til matkassa. Resten av grønnsakene hentes hos rundt 20 produsenter på Frosta. Varene pakkes om til utkjøring i det gamle kufjøset på gården. Her er båsene fra 80-tallet byttet ut med kjølelager og pakkesentral.
Bedriften syselsetter i dag 13 personer fordelt på 8 årsverk. Flere av de ansatte er ungdommer. RÅGO har utviklet et konsept som bidrar til økt merverdi for mange av lokalmatbedriftene i nærområde. I tillegg til dette arbeider de tett med alle produsentene for å sikre at kvaliteten og utvalget er det aller beste. RÅGO bruker egne sjåfører og biler for å gi den beste opplevelsen og forutsigbarheten for kundene. Nå opplever bedriften god vekst og ønsker å ekspandere satsingen.
Tusen takk for at vi fikk komme på besøk og takk til Gustav for en flott omvisning og en fantastisk presentasjon av bedriften.