Foredrag med Oberstløytnant Bent Anders Salberg

Mandag, 18. oktober klokken 18:00 på Quality Airport Hotel Værnes inviterer vi i Stjørdal Rotaryklubb i samarbeid med Stjørdal og omegn Forsvarsforening til et spennende og tidsaktuelt foredrag med en av våre trofaste medlemmer i klubben, Oberstløytnant Bent Anders Salberg.Bent Anders kommer fra Stjørdal og har stått i frontlinjen som styrkesjef for det norske sanitetsbidraget og som øverste militære sjef for feltsykehuset i Kabul, Afghanistan. Sammen med sitt personell har han kommet trygt hjem på norsk jord og nå kommer han endelig til oss for å fortelle sin gripende historie fra innsiden i Kabul - et feltsykehus drevet av norsk personell som gikk i alarmberedskap over natten.

Via meldinger får personellet på det norske feltsykehuset vite at en stor folkemasse er på vei mot dem. Hvem som kommer aner de ikke. Kampklar og uvitende om hva som skulle komme og med et eneste mål for øye om å redde liv, greide de å holde sykehuset i drift helt til de siste styrkene ble sendt hjem til Norge. Sammen med sine medarbeidere har de levert en imponerende innsats i det krigsherjede området. Dette er et foredrag man absolutt ikke vil gå glipp av.

Til tross for at alle smitteverntiltak og restriksjoner i forbindelse med Covid-19 er opphevet, har hotellet satt en maksgrense på 200 deltakere til dette arrangementet. Det er førstemann til mølla prinsippet som gjelder og vi ønsker derfor påmelding til foredraget. Prisen per deltaker er kr. 100,- per person. Deltakeravgiften betales via vipps etter påmelding. Påmelding med antall, navn + telefonnummer sendes skriftlig til vår sekretær i Stjørdal Rotaryklubb, Tordis McKay på e-post til tordismckay@yahoo.com eller via SMS til telefonnummer +47 959 49 361.

Som et sosialt supplement til arrangementet har hotellet holdt av 100 plasser i restauranten for oss der det vil bli mulighet til å reservere bord og spise en hyggelig middag i sosiale omgivelser etter foredraget. Her får man altså muligheten til å avslutte kvelden med et hyggelig måltid i tillegg til at man får anledning til å bli bedre kjent med klubben vår.

Kjøkkensjefen har i den forbindelse gitt oss følgende menyforslag:

Hovedrett

Ytrefilet av Svin (160g)
Servert med kokkens grønnsaker, ovnsbakte småpoteter og rødvinssmørsaus.

Dessert

Vanilje Panna Cotta
Servert m/ skogsbær

Prisen for dette tilbudet er satt til kr. 245,- per person. Denne prisen kommer da i tillegg til deltakeravgiften på kr. 100,- per person. Totalpris for full pakke med foredrag og middag blir da kr. 345,- per person. De som ønsker å benytte seg av dette tilbudet reservere bord på forhånd, enten ved å ringe til hotellet på +47 74 80 45 00 eller ved å sende en e-post til hotellets restaurantsjef, Victoria Johansen på victoria.johansen@choice.no.

Alle spørsmål og avklaringer tas med undertegnedfe på telefon +47 986 57 737 eller ved å kontakte Tove Sakshaug, leder av programkomitéen i Stjørdal Rotaryklubb på telefon +47 920 23 707. Vi har allerede fått over 100 påmeldinger til foredraget, men vi har fortsatt mange ledige plasser. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har noe spørsmål eller om noe er uklart.

På vegne av Stjørdal Rotaryklubb og Stjørdal og omegn Forsvarsforening ønsker vi alle rotarianere, ledsagere og gjester velkommen til tidenes foredrag i Stjørdal.

 
Foredrag med Oberstløytnant Bent Anders Salberg

1. oktober 2021

Foredrag med Oberstløytnant Bent Anders Salberg

Mandag, 18. oktober klokken 18:00 på Quality Airport Hotel Værnes inviterer vi i Stjørdal Rotaryklubb i samarbeid med Stjørdal og omegn Forsvarsforening til et foredrag med en av våre trofaste medlemmer i klubben, Oberstløytnant Bent Anders Salberg.

Lunsjmøte med Knut Morten Johansen

21. august 2021

Lunsjmøte med Knut Morten Johansen

Førstkommende mandag, 23. august inviterer vi i Stjørdal Rotaryklubb til årets første lunsjmøte. Vi gleder oss til nok et uformelt møte i hyggelige omgivelser med et svært så spennende og tidsaktuelt tema for distriktet og regionen vår.

Presidentskifte 21. juni i Prestegårdshagen

27. juni 2021

Presidentskifte 21. juni i Prestegårdshagen

Hele 36 stykker møtte opp for å delta i seremonien med overrekkelse av Presidentkjedet fra Torbjørn til Tommy. Vi kunne alle glede oss over å møtes fysisk og ha hyggelig samvær med grillmat og godt selskap.

Støtte til BUA fra Stjørdal Rotaryklubb

27. juni 2021

Støtte til BUA fra Stjørdal Rotaryklubb

Stjørdal Rotaryklubb gir kr 5000,- i støtte til BUA i Stjørdal for deres daglige arbeid for integrering og utjevning av sosiale forskjeller.

Land- og Strandryddedag i Stjørdal Kommune

24. april 2021

Land- og Strandryddedag i Stjørdal Kommune

Etter mange måneder med digitale klubbmøter og lite fysisk aktivitet i klubben vår i kjølvannet av Covid-19-Pandemien, er det en glede å kunne meddele at Stjørdal Rotaryklubb i tradisjon tro skal delta i årets Land- og Strandryddedag i Stjørdal Kommune.

UNGDOMSUTVEKSLINGEN AVLYST FOR SKOLEÅRET 2021-22

26. mars 2021

UNGDOMSUTVEKSLINGEN AVLYST FOR SKOLEÅRET 2021-22

Rotary må nok en gang kansellere vårt fine program for ungdomsutvekslingen på grunn av pandemien. Avgjørelsen er tatt av styret i Rotary International, og det er en global beslutning som omfatter alle involverte distrikter og land.

Serve to change lives

1. februar 2021

Serve to change lives

Under Rotarys Internasjonale Assembly den 1. februar, avslørte innkommende RI-president Shekhar Mehta temaet for Rotaryåret 2021-2022.

Er rotarymedlemmer engasjert i vaksinasjonsarbeidet rundt om i verden?

25. januar 2021

Er rotarymedlemmer engasjert i vaksinasjonsarbeidet rundt om i verden?

NORFO ønsker å formidle Rotary Internationals President, Holger Knaack sin oppfordring til distriktsguvernørene om å bidra i vaksinasjonsarbeidet. Det er oppmuntrende å motta rapporter om innsatsen våre medlemmer har bidratt med i samfunnet mot COVID-19.

Stjørdal Rotaryklubb ønsker alle et godt nytt år!

1. januar 2021

Stjørdal Rotaryklubb ønsker alle et godt nytt år!

Stjørdal Rotaryklubb ønsker alle rotaryvenner, samarbeidspartnere og rotarianere i Distrikt 2275 et riktig så godt nytt år!

God jul!

24. desember 2020

God jul!

Stjørdal Rotaryklubb ønsker alle rotaryvenner, samarbeidspartnere og rotarianere i hele Distrikt 2275 en riktig så fredfull og god jul!

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Quality Airport Hotel Værnes
Adresse: Kjøpmannsgate 20
Postnummer: 7500
Sted: Stjørdal
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 19:30
Møtespråk: no
Møtedetaljer: No meetings are scheduled for July / Ingen møter er planlagt for juli måned.

Place content here
Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...