Lunsjmøte med Knut Morten Johansen

Førstkommende mandag, 23. august inviterer vi i Stjørdal Rotaryklubb til årets første lunsjmøte. Vi gleder oss til nok et uformelt møte i hyggelige omgivelser med et svært så spennende og tidsaktuelt tema for distriktet og regionen vår. Denne gangen får vi besøk av selveste Knut Morten Johansen Direktør for Samfunnskontakt i flyselskapet SAS som skal holde et spennende foredrag for oss med temaet «På vei mot bærekraftige flyreiser».Stjørdalingen Knut Morten er et kjent ansikt både i bybildet i Stjørdal og på TV-skjermen. Lokalt er han kjent som grunnleggeren av Hell Blues Festival helt tilbake i 1991. Men for mange er han nok mest kjent som SAS ansikt utad med over 30 års ledererfaring fra flere funksjonsområder innen luftfart, med særlig fokus på luftfartens rolle i samfunnet og klima- og bærekraftsspørsmål. Nå kommer han endelig til oss for å fortelle om sin hverdag og kanskje får vi også en liten statusoppdatering om dagens situasjon i en reiselivsnæring som for tiden er hardt rammet av en global pandemi. Dette er et foredrag man rett og slett ikke vil gå glipp av.

Møtet avholdes på DABA Café fra kl. 12.00 - 13.00. Adressen er Søndregata 4, 7500 Stjørdal. Velga Bakkemyr vil stå for enkel servering av mat og drikke. Prisen er kr. 100,- per deltaker inkl. lunsj. Påmelding med antall gjester sendes skriftlig på SMS til klubbens sekretær, Tordis McKay på tlf. 959 49 361. Vi håper så mange som mulig har anledning til å delta og her kan alle som ønsker ta med seg gjester med følge. Påmeldingsfrist er satt til i morgen, søndag 22. august kl. 18.00. Velkommen!

 
Foredrag med Oberstløytnant Bent Anders Salberg

1. oktober 2021

Foredrag med Oberstløytnant Bent Anders Salberg

Mandag, 18. oktober klokken 18:00 på Quality Airport Hotel Værnes inviterer vi i Stjørdal Rotaryklubb i samarbeid med Stjørdal og omegn Forsvarsforening til et foredrag med en av våre trofaste medlemmer i klubben, Oberstløytnant Bent Anders Salberg.

Lunsjmøte med Knut Morten Johansen

21. august 2021

Lunsjmøte med Knut Morten Johansen

Førstkommende mandag, 23. august inviterer vi i Stjørdal Rotaryklubb til årets første lunsjmøte. Vi gleder oss til nok et uformelt møte i hyggelige omgivelser med et svært så spennende og tidsaktuelt tema for distriktet og regionen vår.

Presidentskifte 21. juni i Prestegårdshagen

27. juni 2021

Presidentskifte 21. juni i Prestegårdshagen

Hele 36 stykker møtte opp for å delta i seremonien med overrekkelse av Presidentkjedet fra Torbjørn til Tommy. Vi kunne alle glede oss over å møtes fysisk og ha hyggelig samvær med grillmat og godt selskap.

Støtte til BUA fra Stjørdal Rotaryklubb

27. juni 2021

Støtte til BUA fra Stjørdal Rotaryklubb

Stjørdal Rotaryklubb gir kr 5000,- i støtte til BUA i Stjørdal for deres daglige arbeid for integrering og utjevning av sosiale forskjeller.

Land- og Strandryddedag i Stjørdal Kommune

24. april 2021

Land- og Strandryddedag i Stjørdal Kommune

Etter mange måneder med digitale klubbmøter og lite fysisk aktivitet i klubben vår i kjølvannet av Covid-19-Pandemien, er det en glede å kunne meddele at Stjørdal Rotaryklubb i tradisjon tro skal delta i årets Land- og Strandryddedag i Stjørdal Kommune.

UNGDOMSUTVEKSLINGEN AVLYST FOR SKOLEÅRET 2021-22

26. mars 2021

UNGDOMSUTVEKSLINGEN AVLYST FOR SKOLEÅRET 2021-22

Rotary må nok en gang kansellere vårt fine program for ungdomsutvekslingen på grunn av pandemien. Avgjørelsen er tatt av styret i Rotary International, og det er en global beslutning som omfatter alle involverte distrikter og land.

Serve to change lives

1. februar 2021

Serve to change lives

Under Rotarys Internasjonale Assembly den 1. februar, avslørte innkommende RI-president Shekhar Mehta temaet for Rotaryåret 2021-2022.

Er rotarymedlemmer engasjert i vaksinasjonsarbeidet rundt om i verden?

25. januar 2021

Er rotarymedlemmer engasjert i vaksinasjonsarbeidet rundt om i verden?

NORFO ønsker å formidle Rotary Internationals President, Holger Knaack sin oppfordring til distriktsguvernørene om å bidra i vaksinasjonsarbeidet. Det er oppmuntrende å motta rapporter om innsatsen våre medlemmer har bidratt med i samfunnet mot COVID-19.

Stjørdal Rotaryklubb ønsker alle et godt nytt år!

1. januar 2021

Stjørdal Rotaryklubb ønsker alle et godt nytt år!

Stjørdal Rotaryklubb ønsker alle rotaryvenner, samarbeidspartnere og rotarianere i Distrikt 2275 et riktig så godt nytt år!

God jul!

24. desember 2020

God jul!

Stjørdal Rotaryklubb ønsker alle rotaryvenner, samarbeidspartnere og rotarianere i hele Distrikt 2275 en riktig så fredfull og god jul!

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Quality Airport Hotel Værnes
Adresse: Kjøpmannsgate 20
Postnummer: 7500
Sted: Stjørdal
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 19:30
Møtespråk: no
Møtedetaljer: No meetings are scheduled for July / Ingen møter er planlagt for juli måned.

Place content here
Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...