Er rotarymedlemmer engasjert i vaksinasjonsarbeidet rundt om i verden?

Svaret er JA!

NORFO ønsker å formidle Rotary Internationals President, Holger Knaack sin oppfordring til distriktsguvernørene om å bidra i vaksinasjonsarbeidet. Det er oppmuntrende å motta rapporter om innsatsen våre medlemmer har bidratt med i samfunnet mot Covid-19-pandemien.

I disse vanskelige tider er det oppmuntrende oppmuntrende å motta flere oppløftende rapporter om innsatsen til våre Rotary-medlemmer som har bidratt i samfunnet mot Covid-19-pandemien.

Blir vi involvert i Covid-19-vaksinering?

Tatt i betraktning suksessen og kompetansen vi har oppnådd i vår polioutryddelse, er dette spørsmålet både naturlig og vetimelig. Svaret er JA. Vi vil ha en viktig rolle i månedene fremover.

Dette betyr ikke at vi avslutter vårt engasjement for å utrydde polio, som fortsatt er vår høyeste prioritet, og som vil fortsette å være vårt eneste fellesprogram. Poliovaksinasjoner og overvåkningsaktiviteter må fortsette med uforminsket styrke, det samme må vår innsats for å samle inn 50 millioner dollar per år for denne satsingen.

Men som vi vet, så er det en pandemi som feier over verden. Styret for RI og forvalterne i stiftelsen The Rotary Foundation har møttes i felles sesjon og er enige om at vi kan spille en rolle her. RI-presidenten inviterer Rotaryanere verden over og oppfordrer klubbene til å bruke erfaringer fra poliovaksinering til å gjennomføre vaksinasjonsutdanning og kommunikasjon i lokalsamfunnene.

Gjennom hundrevis av globale tilskudd og prosjekter har Rotary-medlemmer vist hva vi kan oppnå for å øke bevisstheten, levere viktig personlig verneutstyr og gi støtte til helsearbeidere i frontlinjen.

Vi har en siste oppfordring til handling: Hjelp oss med å bekjempe den boksende vaksinemotstand og feilinformasjon. Vi trenger å spre budskapet om hvor viktig vaksiner er for å redde liv.

I samarbeid har vi gjort så mye for å tilpasse oss Covid-19-pandemien, for å ta vare på lokalsamfunnene våre og for å forbedre rotarianere på arbeidet som kommer.

Vi gjør dette for oss selv og for fremtidige generasjoner. Vi gjør dette som en del av vår forpliktelse til å støtte vår verden, da den står overfor den viktigste utfordringen i denne generasjonen.

Takk skal du ha!

Holger Knaack                                                                                    K.R. Ravindran
President, Rotary International                                                 Chair, The Rotary Foundation


I Norge er det staten som sørger for vaksinering, men vi kan bidra med å spre kunnskap om hvor viktig det er at alle lar seg vaksinere, og vi kan gi bidrag til The Rotary Foundation.


 
Foredrag med Oberstløytnant Bent Anders Salberg

1. oktober 2021

Foredrag med Oberstløytnant Bent Anders Salberg

Mandag, 18. oktober klokken 18:00 på Quality Airport Hotel Værnes inviterer vi i Stjørdal Rotaryklubb i samarbeid med Stjørdal og omegn Forsvarsforening til et foredrag med en av våre trofaste medlemmer i klubben, Oberstløytnant Bent Anders Salberg.

Lunsjmøte med Knut Morten Johansen

21. august 2021

Lunsjmøte med Knut Morten Johansen

Førstkommende mandag, 23. august inviterer vi i Stjørdal Rotaryklubb til årets første lunsjmøte. Vi gleder oss til nok et uformelt møte i hyggelige omgivelser med et svært så spennende og tidsaktuelt tema for distriktet og regionen vår.

Presidentskifte 21. juni i Prestegårdshagen

27. juni 2021

Presidentskifte 21. juni i Prestegårdshagen

Hele 36 stykker møtte opp for å delta i seremonien med overrekkelse av Presidentkjedet fra Torbjørn til Tommy. Vi kunne alle glede oss over å møtes fysisk og ha hyggelig samvær med grillmat og godt selskap.

Støtte til BUA fra Stjørdal Rotaryklubb

27. juni 2021

Støtte til BUA fra Stjørdal Rotaryklubb

Stjørdal Rotaryklubb gir kr 5000,- i støtte til BUA i Stjørdal for deres daglige arbeid for integrering og utjevning av sosiale forskjeller.

Land- og Strandryddedag i Stjørdal Kommune

24. april 2021

Land- og Strandryddedag i Stjørdal Kommune

Etter mange måneder med digitale klubbmøter og lite fysisk aktivitet i klubben vår i kjølvannet av Covid-19-Pandemien, er det en glede å kunne meddele at Stjørdal Rotaryklubb i tradisjon tro skal delta i årets Land- og Strandryddedag i Stjørdal Kommune.

UNGDOMSUTVEKSLINGEN AVLYST FOR SKOLEÅRET 2021-22

26. mars 2021

UNGDOMSUTVEKSLINGEN AVLYST FOR SKOLEÅRET 2021-22

Rotary må nok en gang kansellere vårt fine program for ungdomsutvekslingen på grunn av pandemien. Avgjørelsen er tatt av styret i Rotary International, og det er en global beslutning som omfatter alle involverte distrikter og land.

Serve to change lives

1. februar 2021

Serve to change lives

Under Rotarys Internasjonale Assembly den 1. februar, avslørte innkommende RI-president Shekhar Mehta temaet for Rotaryåret 2021-2022.

Er rotarymedlemmer engasjert i vaksinasjonsarbeidet rundt om i verden?

25. januar 2021

Er rotarymedlemmer engasjert i vaksinasjonsarbeidet rundt om i verden?

NORFO ønsker å formidle Rotary Internationals President, Holger Knaack sin oppfordring til distriktsguvernørene om å bidra i vaksinasjonsarbeidet. Det er oppmuntrende å motta rapporter om innsatsen våre medlemmer har bidratt med i samfunnet mot COVID-19.

Stjørdal Rotaryklubb ønsker alle et godt nytt år!

1. januar 2021

Stjørdal Rotaryklubb ønsker alle et godt nytt år!

Stjørdal Rotaryklubb ønsker alle rotaryvenner, samarbeidspartnere og rotarianere i Distrikt 2275 et riktig så godt nytt år!

God jul!

24. desember 2020

God jul!

Stjørdal Rotaryklubb ønsker alle rotaryvenner, samarbeidspartnere og rotarianere i hele Distrikt 2275 en riktig så fredfull og god jul!

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Quality Airport Hotel Værnes
Adresse: Kjøpmannsgate 20
Postnummer: 7500
Sted: Stjørdal
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 19:30
Møtespråk: no
Møtedetaljer: No meetings are scheduled for July / Ingen møter er planlagt for juli måned.

Place content here
Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...